Lid worden?

Hou je van buitenspelen, knutselen en gezelligheid? Dan is de Scouting echt iets voor jou!

Iedereen is welkom om een keertje langs te komen en te kijken wat je van de Scouting vindt. Na drie keer mee draaien hoef je pas te beslissen of je lid wilt worden of niet. Kijk op de speltak pagina om te beslissen welke groep het beste bij je past en neem gerust contact op met een van de begeleiders.

Ben je al een paar keer langs geweest en wil je je officieel aanmelden? Download dan het Inschrijf Formulier en lever deze in bij de leiding.

Vrijwilligers zijn uiteraard ook hartelijk welkom. Neem een kijkje op onze vacature pagina om te kijken of dit wat voor jou is. Ook voor maatschappelijke stagiaires hebben we plaats.

976761_561569783899431_1518068294_o