Bevers

logobeverHallo allemaal,
Laatst ontdekte ik het dorp Hotsjietonia. Gelukkig, want ik kwam er allemaal leuke mensen tegen. Bijvoorbeeld broer en zus Steven en Sterre Stroom. Zij wonen op een boot en varen soms naar spannende plekken. Boswachter Bas Bos en zijn vrouw Rebbel die altijd lekker buiten aan het werk zijn. De grappige Professor Plof en zijn lieve vrouw Rozemarijn. Fleur en Keet Kleur waar je altijd mag helpen bij bijzondere knutselprojecten. En tot slot Stanley en Noa. Die twee zetten je aan het denken, maar je kunt er ook heerlijk uitrusten. Met deze nieuwe vrienden maak ik bijzondere avonturen mee. Wil je ontdekken wat we allemaal beleven, kom dan bij de bevers.

Groetjes Stuiter

Met de Bevers gaan we elke week op ontdekkingsreis in Hotsjietonia samen met Stuiter. Hier leren we samen spelen en delen, knutselen, verschillende soorten planten en dieren en nog veel meer!

Op zaterdagen van 10.00 tot 11.30 doen we allerlei leuke activiteiten op het clubgebouw en soms maken we een uitstapje. We zijn al in een kas gaan kijken, koeien gaan knuffelen en dieren verzorgen en nog veel meer leuks! Elke week doen we weer compleet iets anders met elkaar zodat het nooit gaat vervelen om naar de scouting te gaan. Een paar keer per jaar doen we ook nog wat extra’s, zoals met zijn alle bevers een diner of high tea maken voor de ouders, een nachtje blijven slapen op het clubhuis, de ouder-kind dag en dat zijn nog maar een paar activiteiten.

Het is best lastig om uit te leggen wat je nou precies allemaal doet op de scouting. Daarom kan je het beste gewoon een keertje komen kijken en meespelen!

We hebben nu 8 Bevers, maar daar kunnen er nog best een paar bij natuurlijk. Dus als iemand nog broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, vriendjes of vriendinnetjes heeft in de leeftijd van 5 t/m 7 jaar, neem hem of haar mee en laat zien hoe leuk de Scouting is!

579093_442368999152844_2136893888_n[1]