Explorers

explorersDe Explorers is een club jongens en meiden in de leeftijd van 15-19 jaar die iedere vrijdag avond groep draaien van 19:30 tot 22:00
Wat wij zoal op de vrijdagavond doen is heel verschillend.

Wat voorbeelden:
-Activiteiten organiseren zoals: herfstdropping, fietstocht, nieuwjaarsreceptie.
-Klussen in het clubgebouw.
-Een activiteit of weekend voor een andere speltak verzinnen.
-Een kampvuurtje stoken.
-Een nachthike lopen.
-Een weekend houden, en nog meer leuke dingen.

Wij vervelen ons dus niet op een vrijdagavond. En wie denkt dat wij om 22.00 allemaal weg zijn, heeft het mis. Want we maken er natuurlijk wel gelijk een gezellig avondje van.
Maar het hoogtepunt van het jaar is toch wel het zomerkamp. Een ding staat altijd centraal in het zomerkamp en dat is de hike, georganiseerd door de begeleiding. Een loop/lift/ov tocht met opdrachten die je naar de juiste eindplaats leiden. De hike duurt ongeveer 3 dagen, en kan op hele
leuke plekken uitkomen. Zoals afgelopen kamp, toen kwamen we op de laatste dag van de hike uit op een zweefvliegveld en zijn we gaan zweefvliegen.

Buiten de hike om, doen we op en rond ons kampterrein ook leuke dingen, zoals de kampdoop, kanoen, ’s ochtends joggen (erg leuk als je de avond daarvoor te veel gedronken hebt), zwemmen, een bonte avond.
Op kamp vervelen wij ons dus ook niet snel. Wat moeten we nog meer vertellen? We zijn gewoon een gezellige, maar beetje gestoorde groep. Heb je interesse kom gerust een keer langs op vrijdagavond.

Groetjes de Explorers.