Welpen

welpenHallo, wij zijn de welpen van scouting ’63. Welpen zijn jongens in de leeftijd van 7 tot en met 11 jaar. Wij draaien elke zaterdagochtend van 9.00 uur tot 10.30 uur bij het clubgebouw in Leimuiden. We draaien niet in de grote zomervakantie.

Elke week gaan we weer iets anders doen. Soms een speurtocht, soms een kampvuurtje en soms gewoon een lekker potje bosjassen maar soms ook iets heel anders spannends. We leren ook op een leuke manier kampvuurtje stoken, geheimschriften, pionieren, kaartlezen. Kortom: te veel om op te noemen. Af en toe hebben we daarnaast ook nog een welpenweekend, meestal 2 keer per jaar. We gaan ieder jaar in de grote zomervakantie op zomerkamp. Dan gaan we een week weg naar een plaats waar meestal een bos is waar we leuke spellen kunnen doen. We gaan elk jaar naar een andere plek op kamp. Het kamp staat ook elk jaar weer in een ander spannend thema. Op het zomerkamp doen we allerlei dingen we niet op normale zaterdagen kunnen doen, zoals avondspellen. De speurtochten zijn ook spannender, want niemand kent de weg op de plaats waar we op kamp gaan.

Dus wie weet tot binnenkort,

De welpenleiding

1937437_747294631993611_5091093421780866014_n[1]