Wildevaart

De Wildevaart is bedoeld voor enthousiaste dames en heren van 15 t/m 19 jaar die geen last hebben van watervrees. Een groot deel van de Wildevaart is overgevlogen van de Zeeverkenners en weet al veel over wat er allemaal op het water te beleven is. Niet gek dus dat deze groep in de zomermaanden wekelijks op het water te vinden is om te zeilen, zwemmen en vooral te doen waar ze zin in hebben.
De opkomsten zijn op donderdagavond van 19:30 tot circa 22:00. In de zomermaanden is het mogelijk, te zeilen op bijvoorbeeld de Westeinderplassen. Omdat de Wildevaartleden oud en wijs genoeg zijn om leuke activiteiten voor het programma te bedenken, kunnen zij hun eigen programma gedeeltelijk samenstellen. Deze mogelijkheden zijn bijna grenzeloos, maar hebben wel de goedkeuring van de leiding nodig. Denk hierbij aan activiteiten als: voetballen op het strand op een zonnige zomeravond, een tactisch spel in een donker bos, een gezellig avondje naar de bioscoop, een zeilspel/wedstrijd met de rest van de watertak, mountainbike in een heuvelachtig natuurgebied, het samenstellen van een uitgebreid kerstdiner, surprises met Sinterklaas en niet te vergeten het organiseren van je eigen kampen.
In het clubhuis heeft de Wildevaart een eigen stekkie waar zij al hun plannen kunnen organiseren en evalueren. Anders gezegd is dit gewoon een gezellige plek met veel drukte en gelach.
De Wildevaart heeft een eigen boot genaamd “de Stormvogel”. De Wildevaart is verantwoordelijk voor het onderhoud hiervan. Verder assisteert de Wildevaart bij het onderhoud van de watertak.
Kijk ook even bij Interactief –> Fotoalbums –> Wildevaart
Lijkt dit je wat en zou je een keer met ons mee willen draaien? Maak dan even een afspraak met de begeleiding.
Capture