Donatie Ranonkel Fonds

Vrijdag 27 januari ontvingen wij het blijde nieuws dat wij een donatie van € 250,-  van het Ranonkel Fonds mogen ontvangen. Daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee en willen het Ranonkel Fonds daarom ook hartelijk bedanken. Wij zullen deze donatie ook zeker goed gebruiken bij het opknappen van ons clubhuis en terrein. Helaas heeft Ranonkel hun jeugdactiviteiten enige tijd geleden moeten beëindigen. Maar zij hebben nog wel een Fonds waarmee zij ook andere jeugd- en jongerenactiviteiten binnen de gemeente willen ondersteunen. Wij zijn blij deel uit te maken van een vereniging waar Ranonkel zich voor wil inzetten. Toen zij hun jeugdactiviteiten moesten stoppen hebben wij ook heel veel bruikbare materialen ontvangen, daar maken wij heel veel gebruik van en zijn daarom ook erg dankbaar.

Voor meer informatie over het Ranonkel Fonds kunt u kijken op;

Namens het bestuur,

Lotte Obdeijn, secretaris en groepsbegeleider Scouting ’63