Polderrace

Zoals jullie ongetwijfeld weten komt de feestweek van Leimuiden er weer aan. Van 14 tot 22 juni verzorgt het Oranje Comité (ocleimuiden.nl) een spetterende week vol leuke activiteiten voor jong en oud. Dit jaar hebben ze zelfs iets extra tofs, aangezien de PolderRace dit jaar georganiseerd wordt in samenwerking met Scouting ’63. Vandaar dat ik hierbij nog even de aandacht wil vragen voor deze gave activiteit voor iedereen. Op dinsdag 17 juni kan er per tweetal een uitdagende race gedaan worden over het gras en door de slootjes van ijsclub Nut & Vermaak. Een ideale activiteit dus voor een echte scout.

Naast dat meedoen ontzettend leuk is, is een bijkomend voordeel voor de scouting dat een succesvolle gezamenlijke activiteit met het oranje comité hoogstwaarschijnlijk voordelig werkt voor de subsidie die we van de gemeente krijgen. Dit alles in het kader van de MAG (Maatschappelijke agenda).

Hopelijk zien we jullie allen op 17 juni bij de Scouting ’63 PolderRace,

Schrijf je in en/of bekijk het hele programma op: