Sponsorkliks November

Hallo allemaal, sponsorkliks_120x120[1]

De comissies en kliks van November zijn bekend. De afgelopen maand hebben we in totaal 49.34 opgehaald! Dit is goed nieuws, want dit bedrag is meer dan de voorgaande drie maanden bij elkaar opgeteld. Deze stijging komt (waarschijnlijk) door de feestdagen. Dus voor iedereen die de sponsorkliks_120x120[1]vorige maand via Sonsorkliks producten besteld heeft: hartelijk bedankt!

De gegevens van de afgelopen maanden zijn voor iedereen toegankelijk. Op deze kliks en comissies pagina is hiervan een tabel te zien. De commissie van het bestelbedrag word aan de hand van een percentage uitgerekend, dit verschilt per product. Als je je muis stilhoud boven het commissie bedrag kan je zien hoeveel dit percentage is.

Als je nog van plan was inkopen te doen via internet voor de kerst en/of oud en nieuw, vergeet dit dan niet via de Scouting te doen, het is een kleine moeite die ons weer een mooi bedrag oplevert. Verder kan je de Scouting altijd helpen door onze berichten te delen en leuk te vinden op Facebook en dergelijke.

Fijne Sinterklaasavond!  😀

-Toon