Sponsorkliks update

Het is onderhand al bijna weer een half jaar geleden sinds we gestart zijn met Sponsorkliks, dus ik vind het weer hoog nodig tijd voor een update. Weet je niet precies wat sponsorkliks is? Kijk dan snel naar het bericht dat we toen geplaatst hebben, hierin word precies uitgelegd wat het is en hoe het werkt.

Ik ben blij te melden dat we sinds Mei maar liefst €146.58 verdiend hebben! Met in de maand dat we het opgestart hebben een dikke €90.-, gevolgd door €10 tot €20 per maand. Hiervoor zijn uiteraard vooral jullie, de leden, voor verantwoordelijk. Dus enorm bedankt!

Dit bedrag kunnen we goed gebruiken. Van dit bedrag zouden we bijvoorbeeld een jaar lang deze webruimte kunnen betalen, twee nieuwe voetballen kopen voor de Scouts, knutsel papier kopen voor de Welpen, een berg marshmallows voor de Bevers en Kabouters kopen en nog steeds genoeg over houden.

Om wat perspectief te geven: als we dit bedrag zelf zouden willen verdienen zouden we bijvoorbeeld drie avonden hout moeten hakken, 4 dagen het clubhuis verhuren, 2 MCD acties mee moeten doen of 1500 speculaas poppen verkopen. Natuurlijk blijven we deze activiteiten doen, maar we zijn nog steeds ongelooflijk blij met dit extra bedrag.

Ik zou zeggen: ga zo door. Het kost niks extra om producten te kopen via Sponsorkliks. Dus als je toch al van plan wat een boek te kopen op bol.com, ga dan eerst even naar scouting63.nl en klik op de Sponsorkliks knop (links op de website).

Nogmaals heel erg bedankt!

-Toon