SponsorKliks

Vanaf nu is het voor iedereen die Scouting ’63 een warm hart toedraagt mogelijk om Scouting ’63 GRATIS te sponsoren.

Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar www.scouting63.nl

Op de website staat een banner van SponsorKliks. (links bij home, kan niet missen!) Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Wehkamp, V&D, C&A, Zalando en ga zomaar door!
Hier kunt u een complete lijst vinden waarbij uw aankopen ons steunen: http://www.sponsorkliks.com/partners.php?club=4297&ref=banner

Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert Scouting ’63 een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost u dus niets extra.
Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via Scouting ’63 kunt u terecht bij 4500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Alvast bedankt namens Scouting ’63.