Blijf in contact:


“SponsorKliks,


Documenten

Inschijf formulier

Dit is de laatste versie van het inschrijf formulier. Dit formulier kan gebruikt worden voor het officiele inschrijven van nieuwe leden bij de Scouting. Na het invullen van dit formulier kunt U het inleveren bij de leiding van de desbetreffende groep.

U kunt dit formulier ook scannen en opsturen naar de betreffende leiding. De contactgegevens hiervoor kunnen op deze pagina gevonden worden.

We raden nieuwe leden ook sterk aan om de pagina voor nieuwe leden door te lezen.

Klik op onderstaande link om het inschrijf formulier te openen. Deze opent in de website. Als dit niet werkt kunt U ook het bestand downloaden als pdf door de rechter muisknop te gebruiken en te kiezen voor ” link opslaan als…”

 

green-document-download-icon[1]

inschrijfformulier.pdf

 

Huishoudelijk regelement

Het huishoudelijk reglement van Scouting 63 is aangemaakt op 28 maart, 2012. Dit document dient om meer duidelijkheid te geven over de regels en structuur binnen de scouting.

Het wordt nieuwe leiding en nieuwe ouders sterk aangeraden dit reglement door te lezen of in te kijken.

Klik op onderstaande link om het huishoudelijk reglement te openen. Deze opent in de website. Als dit niet werkt kunt U ook het bestand downloaden als pdf door de rechter muisknop te gebruiken en te kiezen voor ” link opslaan als…”

 

green-document-download-icon[1]

HHR-Sc63-28MRT20121.pdf

Voor nieuwe leden

Dit document is voor de nieuwe leden van de Scouting. In dit document worden de volgende dingen aangekaart:

  • Speltakken
  • Kleding
  • Kampen
  • Contributie

We raden alle nieuwe ouders/verzorgers sterk aan dit formulier door te lezen.

Klik op onderstaande link om het formulier voor nieuwe leden te openen. Deze opent in de website. Als dit niet werkt kunt U ook het bestand downloaden als pdf door de rechter muisknop te gebruiken en te kiezen voor ” link opslaan als…”

 

green-document-download-icon[1]

brief-nieuwe-ouders-12-12-12.pdf

Yell archief

De Yell is het clubblad van onze scoutinggroep. In dit blad zijn onder andere stukjes te vinden van de speltakken over wat zij de afgelopen maand(en) beleeft hebben. Vanaf maart 2011 word de Yell in kleur uitgegeven. Hieronder zijn de uitgaves vanaf september 2011 te vinden. De Yells openen in de website. Als dit niet wekt kunt U ook het bestand downloaden als pdf door de rechter muisknop te gebruiken en te kiezen voor ” link opslaan als…”