Boerenkoolfeest 2019

Zaterdag 23 februari vindt het jaarlijkse boerenkoolfeest weer plaats. Overdag gaan we in het Haarlemmermeersebos een leuke activiteit doen met alle leden. Het beloofd een leuke middag te worden waarna de kinderen van boerenkool met worst kunnen genieten. Na het eten zal het clubhuis omgebouwd worden tot een echte bioscoop waar we verschillende films zullen draaien. De bioscoopavond start om 18:45 uur en zal doorgaan tot 21:00 uur. Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn welkom. Ook niet-scouting leden zijn welkom, dus nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit voor deze avond! Hopelijk zien we jullie op 23 februari!