Boerenkoolfeest 2020

Zaterdag 15 februari vindt het jaarlijkse boerenkoolfeest weer plaats. Overdag gaan we een leuke activiteit doen met alle leden, wat dit is blijft nog even een verassing, maar neem je sportkleding en – schoenen mee! Na deze actieve middag zullen de kinderen van heerlijke boerenkool met worst genieten. Na het eten zal het clubhuis omgebouwd worden tot een echte feestlocatie waar we verschillende quizzen en spellen zullen doen. De feestavond start om 19:00 uur en zal doorgaan tot 21:00 uur. Alle kinderen van 5 t/m 12 jaar zijn welkom. Ook niet-scouting leden zijn welkom dus nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit voor deze avond! Hopelijk zien we jullie op 15 februari!