Doe mee aan de Rabobank Sponsorfietstocht!

Op zondag 24 juni vindt de jaarlijkse Rabobank Sponsorfietstocht plaats. Zoals je weet kunnen we met deze gezellige fietstocht geld verdienen voor onze verenigingskas. Steun onze vereniging en fiets ook (weer) mee!

Meefietsen = geld verdienen!
Nieuw dit jaar is de verhoogde bijdrage per afstand! Voor iedere deelnemer die voor onze club meefietst en de route uitrijdt, stort Rabobank Groene Hart Noord een bedrag in onze kas. Zo ontvangen we een bedrag van €5, €8, €10 of €15 voor de afstand van respectievelijk 20, 40, 60 of 100 kilometer. We willen natuurlijk met zoveel mogelijk mensen meedoen. Hoe kun je daarbij helpen? In de eerste plaats door zelf mee te fietsen. En in de tweede plaats door anderen enthousiast te maken: vrienden en vriendinnen, ouders, kinderen, buren, opa’s en oma’s. Iedereen die namens onze vereniging deelneemt levert geld op, dus hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Het inschrijfnummer van Scouting ’63 is 16!

Deelnemers kunnen vanaf 9:00 uur starten voor de 20, 40, 60 of 100 kilometer. De uiterlijke starttijd is 13:30 uur. Alle stempelposten sluiten om 16:00 uur. Deelnemers ontvangen op het startpunt een stempelkaart en een routebeschrijving. Deelnemers hoeven zich niet vooraf in te schrijven.

Op zondag 24 juni 2018 kunt u starten met de fietstocht in:

• Alphen aan den Rijn: Wielervereniging Avanti, Amerikalaan 163
  • Hazerswoude Rijndijk: Stichting Rijnenburgermolen, Van Beethovenlaan 75
  • Leimuiden: Tennisvereniging Leimuiden, Beukenlaan 48
  • Nieuwkoop: Scouting Nieuwkoop, Ladderhaak 4
  • Nieuwveen: Theehuis Villa Kakelbont (Ipse de Brugge), Anne Hendrik Kooistrastraat 130
  • Rijpwetering: Hockeyclub Alkemade, Oud Adeselaan 42
  • Roelofarendsveen: Liefde voor Harmonie, Noordeinde 240-A
  • Stompwijk: Stompwijk ’92, Klaverblad 13
  • Ter Aar: Tennisvereniging Ter Aar, Vosholstraat 29
  • Woubrugge: Biljartvereniging Jacobswoude, Bateweg 78a
  • Zoeterwoude: Voetbalvereniging SJZ, Nieuwe Weg 6

Houden jullie zondag 24 juni vrij in de agenda?

Hopelijk tot dan!

Groetjes,