Blijf in contact:


“SponsorKliks,


Herfstdropping

1978571_792119234177817_7542568569690013095_oDe herfstropping zit er weer op en we kunnen weer allemaal met een gerust hart slapen nu het mysterie van Griezelmania opgelost is. Het was weer een spannende avond vol avontuur, gegriezel en leuke spellen. De foto’s van de herfstdropping zijn te vinden op onze website album en Facebook pagina.

De foto pagina van onze website is ook opnieuw ingericht. Vanaf nu zijn de albums gesorteerd op jaar en zijn er albumomslagen weergegeven. Daarnaast staan er nu ook oudere albums op die niet op onze Facebook pagina te vinden zijn. Dus waar wacht je nog op? Ga snel naar onze foto albums en bekijk onze albums.

Tot slot, de grote “volg ons op Facebook” knop aan de linkerkant van de website is vervangen door vier knoppen waarmee je in contact kunt blijven. De eerste van deze vier is een systeem waarmee je je via de mail kunt abonneren op onze website, zodat je nooit een bericht mist. Daarnaast zijn de links naar onze Facebook, RSS feed en het informatie mailadres te vinden.

Fijne Halloween!  😈

-Toon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.