MCD sponsoractie

Beste allemaal!

4 weken geleden begon Scouting ’63 met een valse start aan de MCD Sponsoractie. Wij waren niet vermeld op promotie materiaal en ook de uitleg moest snel bij iedereen bekend worden gemaakt.
De actie is nu afgelopen en het resultaat mag er zijn! Van alle onderdelen waar nog meer punten mee te scoren waren, won Scouting ’63 de ludieke actie die maar liefst goed was voor 800 punten! Daarbij zijn er aan losse sponsorpunten en via de facebook nog eens 566 punten opgehaald wat samen met de ludieke actie resulteert in een eind bedrag van (“tromgeroffel”) jawel… €204,90. Van alle 25 verenigingen en scholen eindigen wij op een nette derde plaats. Zie ook de site van de MCD http://www.mcdleimuiden.nl/sponsoractie/. Namens Scouting ’63 iedereen onwijs bedankt voor alle kleine beetjes!
Tot slot belangrijk om te vermelden; De MCD begint in het voorjaar van 2014 weer met de zelfde actie maar dan verbeterd. Wij hopen dan zeker (zonder valse start) weer mee te doen en gaan het bedrag gewoon verbeteren! MCD bedankt!

De foto’s van de sponsoractie kunt U hier bekijken.