Scouting ’63 doet weer mee met de Sportweek

De sportweek Kaag en Braassem staat weer voor de deur (14 – 22 april) en wij doen natuurlijk weer mee. Ieder jaar verwelkomen we altijd veel kinderen om bij ons de tofste activiteiten te doen tijdens de sportweek. De sportweek past erg goed bij ons, want bij Scouting ’63 zitten we eigenlijk nooit stil. Dit jaar hebben we een super spannende en actieve scoutingmiddag georganiseerd. Je gaat met elkaar de strijd aan op ons uitdagende terrein met een potje levend stratego: Wie vindt als eerst de vlag van de tegenstander? Daarnaast duiken we ons clubhuis in, die wij hebben omgetoverd tot een spannende lasergame-hal: Klim en klauter langs allerlei obstakels om ongezien het andere team te verrassen.

Bij een echte scoutingmiddag kan natuurlijk een vuurtje stoken en een broodje bakken natuurlijk niet missen.

Dus zorg dat je er bij bent!

Wat: een spannende scoutingmiddag (met o.a. vuur stoken, broodbakken, levend stratego en echt lasergamen!!)

Wanneer: zondag 15 april, 14.00 – 16.00 uur

Waar: clubhuis Scouting ’63 (Kerklaan 102, 2451 CH Leimuiden)

Kosten: nee natuurlijk gratis

Aanmelden: niet nodig

voor overige vragen: info@scouting63.nl

Iedereen is welkom van jong tot oud, dus we hopen dat het lekker druk wordt.